Transferpapir til alle formål

wow-transferpapir-svart-tskjorte-tiger http://www.themagictouch.dkTransfer Papir produkter fra The Magic Touch er professionelt fremstillet i Tyskland. Transferpapiret bliver derefter distribueres til alle TMT afdelinger rundt omkring i verden. Transfer Papir udvikler sig hele tiden, og The Magic Touch er på forkant med at udvikle nye former for transfer papir og samtidig øge de eksisterende versioner af transfer papir. Transfer Papir er for nyligt kommet frem som en af ​​de mest stabile og mest anvendte trykketeknikker på verdensplan. Transfer Papir har udviklet sig hurtigt i de seneste år, og det er ikke længere muligt at sammenligne det med hobby papir, som man tidligere var i stand til at printe derhjemme og presse med et strygejern. Følelsen af datidens transfer papir er ret irriterende, det er hverken smukt eller behageligt at have på, er gammeldags og kan siges at være et rent fortidslevn. Ligesom alle andre produkter, så det er vigtigt at skelne mellem produkter målrettet til enkeltpersoner som hobby eller produkter til professionelt brug. The Magic Touch leverer professionel transfer papir til en række produkter. Vores transfer papir er toner-baserede og er beregnet til laserprintere. Inkjet-printere kan ikke bruges med transfer papir, fordi blækket ikke vil klæbe til transferpapiret som er designet til at tage imod toner fra en transferprinter.

Hvor meget modstår et produkt trykt med transfer papir?

Et transfertryk er ekstremt holdbart, du skal ødelægge selve produktet for at få det af. Når det gælder vask er transfer papiret fra The Magic Touch gennemtestet internationalt og udviklet løbene over 20 år. Grundlæggende principper, når det kommer til vask er ligesom alt andet, følg instruktionerne. Hvis du er dygtig til at informere dine kunder om dette, er der aldrig nogen problemer.Transferpapiret går ikke af tøjet eller produktet, det er trykt på. Hvis dette sker, så er det noget, der er gået galt i produktionen, eller er blevet anvendt med den forkerte teknik. Ring til os, hvis du er i tvivl om hvilken teknik du skal bruge. Transfer Papir opløses gradvist ved vask, men oftest bliver tøjet vasket i stykker inden selve trykket bliver påvirket.

Hvad kan transferpapir bruges til?

Transfer Papir har den unikke egenskab, at det kan bruges til næsten alt. Der er meget få begrænsninger for hvad du kan gøre. Det vigtigste er at vælge den rigtige form for transfer papir til det rigtige produkt. Nedenfor vil vi gennemgå de vigtigste kategorier af transfer papir, og hvad det bruges til. De fleste typer transfer kommer i forskellige former og formater. Fortæl os, hvad du behøver, og vi hjælper dig med at vælge den rigtige type. Vi lagerfører de mest populære formater her i Norge. Leder du efter specialmål, så kan dette bestilles specifikt. Her er en kort oversigt over vores transfer papir.

Fordele ved Transferpapir

Der er en del fordele ved transfertryk i forhold til andre teknikker, Et af de vigtigste er den detaljeringsgrad, du får med et transfertryk. Toneren er trykt direkte på transferpapiret, og der er ingen forskel på om der er millioner af farver eller om det er ensfarvet. Transfertryk er meget hurtigt at sætte op. Sæt op filen og tryk print. Der er ikke en lang og kompliceret proces at oprette. Du skal bare udskrive. Er filen fra klienten virkelig dårlig så har du de samme problemer her som med andre tryk. Der er intet spild eller vedligeholdelse påkrævet. En transfer printer kan stå i ugevis uden at blive brugt. Tænd printeren, og du er igang igen. Ingen blæk tilstopning eller noget af det, der normalt ville give problemer.

 

Transferpapir til Tekstiler

WOW Transferpapir

wow-transferpapir-svart-tskjorte-blomstemønster http://www.themagictouch.dkWoW transfer papir er den mest avancerede transferpapir, vi har. WoW transfer papir er velegnet til alle typer af stoffer. Du kan udskrive alle regnbuens farver og kombinere billeder, overgange, illustrationer og tekster på samme tryk. WoW er i sit rette element, når du måtte ønske en fri formning af emnet. WoW transfer papir har den unikke egenskab, at den kan printes direkte på mørke stoffer med hvidt. Mens du kan få luft i emnet. Med andre ord, du trykker kun lige der hvor du ønsker det skal trykkes. Vi er kommet til Version 7.8 af denne form for transfer papir. WoW 7.8 er skræddersyet til at overføre print fra OKI Pro 7411WT med hvide toner. Tidligere versioner af WoW er også tilgængelig til CMYK-Printere, men dette er en langt mere tidskrævende og kompliceret teknik. WoW Transfer Papir er ultra tyndt og kombinationen med luft i en scene giver én helt fantastisk imponerende slutresultat. WOW kan bruges på meget mere end tøj, med den lave overføringstemperatur ned til 110 grader, kan du bruge denne presse på en række af stoffer uden at beskadige. Tryk på vimpler, bannere, puder, lagner, lommetørklæder, paraplyer, fitnessbeklædning, fodboldtrøjer og meget mere. WOW transfer papir er lige godt på 100% polyester, 100% bomuld og alle blandinger imellem.

WOW  kommer også i A4XL størrelse. A4XL er specielt designet til vores A4 Transferprintere. A4XL er lige så langt som et A3 ark, men er smallere, så man kan bruge en A4-printer. Dette gør det muligt at dekorere forsiden af ​​en T-shirt i samme print. Prisen for XL papir er også langt mere gunstig end A3. Størrelsen af ​​WoW  A4XL er 220 × 420

TTC Transferpapir

Lys tskjorte trykket med TTC Transferpapir http://www.themagictouch.dkTTC Transferpapir er et af ​​vores mest populære transfer papir. En del af grunden til dette er, at TTC er et billigt transferpapir, tager kun 10 sekunder at anvende og resultatet er forbløffende. Du kan udskrive i fuld farve, eller bare en farve, det er op til dig. TTC er specielt designet til hvide og lyse tekstiler. Det betyder, at vi også har pastelfarver. Når stoffet er for mørkt, så vil farven trænge igennem den transparente film og trykket vil ikke blive så smukt. Så skal du istedet vælge et af ​​de transferpapirer der er designet til mørke stoffer. Hvis du trykker på de uslebne stoffer som Jute sække, groft vævet pirouette ledsagere og lignende, så anbefaler vi at bruge TTCpluss. TTCplus Transfer Papir, der er en variant af TTC, der er lidt tykkere og er beregnet til tekstiler med en meget grovere overflade. Du kan også trykke på musemåtter, forklæder, pudevår, lagner og andre lyse ting med TTC.

OBM Transferpapir

OBM-Transferpapir mørk tekstil http://www.themagictouch.dk

OBM transfer papir er den samme som WOW beregnet til mørke stoffer. Den væsentligste forskel med OBM i forhold til WOW er at WOW, tillader fri forms design med luft, det gørOBM ikke. OBM trykker farverne direkte på en tynd hvid transfer film. OBM er velegnet til kontur skåret i en skærings plotter. Men kan ellers nemt skæres med en guillotine eller en papir cutter. OBM er det begreb, mange mennesker forbinder med klassisk snor etiket, transfer etiket eller Iron On. Teknologien har udviklet sig meget gennem årene, og OBM transfer papir er meget tyndere end hvad du ellers har mulighed for at udskrive og skære eller andre former for folieskæring. Har motiv luft i det, så det er bedst at bruge WOW transfer papir, men nogle motiver er naturligvis udformet som et enkelt mærke eller mærkat, og så kan det være lige så simpelt at bruge OBM i stedet. OBM er også en enkelt trins proces ved hjælp af kun ét stykke papir, så det er også mere økonomisk at bruge. Når du trykker ofte i mange forskellige stoffer, så er detnemt med OBM at lave en lille udgave af dette i forvejen, så det går hurtigt med at trykke den, når printjobbet ankommer.

Transferpapir til hårde overflader

CPM Transferpapir

Sort-Iphone-Cover-trykket-med-CPM-transferpapir-tiger http://www.themagictouch.dkDenne transfer papir er universal papir til hårde overflader. CPM transfer papir kan bruges på alle materialer, undtagen tekstiler. Du kan bruge CPM transfer papir på materialer såsom papir, pap, plast, aluminium, træ, metal, læder, glas, akryl, keramik og meget mere. Telefon cover, tablet cover, indbundne bøger og andre fotobøger er populære emner i dag med gode marginer og gode indtjeningsmuligheder for dig. Med Transfer Printeren OKI Pro 7411WT med hvide toner, kan du også trykke på mørke overflader i en enkelt proces. Så længe du har trykket anbragt korrekt i varmen pressen er CPM løsningen. Der er mange anvendelsesmuligheder med Decal ark. Det er også meget fleksibelt med hensyn til temperatur, tryk og længde. Så her kan du fint eksperimentere med forskellige teknikker, indtil du finder den teknik, der virker for dig.

DCT Transferpapir

DCT-Transferpapir-trykk-på-lys-og-andre-glatte-overflater-kubbelys http://www.themagictouch.dkHar du problemer med at få dit produkt i varme pressen, skal du presse noget, der er fastgjort til en væg eller en anden genstand. Vil du gerne presse ind i et lys eller et andet produkt, du kan smelte i varmen pressen? DCT transfer papir er løsningen. DCT kan anvendes på hårde, glatte overflader. DCT transfer papir af vandbaseret, så du behøver ikke engang varme pressen. Udskriv det ønskede design på en hvid eller transparent decal film. DCT fås hovedsageligt i to varianter DCT og DCT hvide og klare. Placer emnet i et lille vandbad og vent på filmen løsner sig fra følgearket. Du kan derefter vedhæfte det trykte design til det ønskede produkt eller objekt. Vær forsigtig, så du ikke får luftbobler, da det ikke er at foretrække, når produktet er hærdet. Der er rigtig mange, der bruger DCT til at dekorere stearinlys, glasflasker og lignende. DCT transfer papir bruges ofte til at vise kunderne et eksempel på, hvordan et færdigt trykt produkt vil se ud. Uden at bruge masser af penge og at skulle benytte andet udstyr til at betjene en kunde.

ORD Transferpapir

ORD8.1eksORD transfer papir giver brugeren en enkel og hurtig måde at dekorere en masse forskellige typer af glas og akryl produkter i fuld farve. Det bruger en traditionel varme presse og presset tager mindre end 1 minut pr. stk. Trykket kan også få en ekstra finish, hvis du bruger flock som en selvklæbende baggrund.

Andre former for transferpapir

Temporary Tattoo – Transferpapir

Tattoo-ekstrabildeMed dette transfer papir, kan du lave dine egne tatoveringer. Sjovt til fødselsdage, skolearrangementer og andre festligheder. Det virker ganske enkelt ved at udskrive designs på en laserprinter og så tilføje transfer papiret. Klip motiverne ud og påfør vand. Designet vil blive efterladt på huden, når det har været påført et par sekunder.

Nettbutikk

Transferpapir

WoW

kr 1.111,59kr 1.638,57

Transferpapir

Temporary Tattoo

kr 815,17

Transferpapir

TTC

kr 815,17kr 1.226,87

Transferpapir

DCT

kr 815,17kr 1.638,57

Transferpapir

RST

kr 732,83

Transferpapir

T.ONE

kr 815,17kr 1.556,23

Transferpapir

CPM

kr 815,17kr 1.638,57

Transferpapir

OBM

kr 815,17kr 1.638,57

Transferpapir

CL Media

kr 897,51kr 1.811,48

Transferpapir

ORD

kr 815,17

Transferpapir

T.Foil

kr 650,49

Transferpapir

Cover Seal

kr 815,17

Kontakt Os

Vi hjælper dig

– Demonstration
– Installation
– Træning
– Support
– spørgsmål
– bestilling af varer

Kontak Os

The Magic Touch Danmark
+46 36 98 08 11
mail@themagictouch.dk

Du kan også sende os en besked i kontaktformularen

Følg oss på

    Firma/Navn (*)

    Telefon (*)

    E-mail (*)

    Emne

    Besked